ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві очікується близько нуля градусів

Морози залишають столицю.

Завтра в Києві очікується близько нуля градусів
Фото: EPA/UPG

13 січня в Києві буде хмарно з проясненнями, вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/с, удень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, удень близько 0 градусів.

Про це повідомляє Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі невеликий сніг, удень мокрий сніг з дощем, на дорогах ожеледиця, вдень місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, вітер південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -2...-9 градусів, удень +3...-4 градуси.

У Карпатах уночі невеликий сніг, удень мокрий сніг з дощем, температура повітря вночі -8...-13 градусів, вдень +1...-4 градуси.

У Моршині вночі невеликий сніг, удень мокрий сніг з дощем, температура вночі -4...-6 градусів, удень +1...+3 градуси.

У Трускавці вночі невеликий сніг, удень мокрий сніг з дощем, температура вночі -4...-6 градусів, удень +1...+3 градуси.

У Сваляві вночі невеликий сніг, удень сильні опади, температура вночі -4...-6 градусів, удень -1...+1 градус.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі невеликий сніг, удень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/с, удень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -2...-9 градусів, удень +2...-4 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/с, удень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -7...-13 градусів, удень +1...-6 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі помірний сніг, у Харківській області місцями невеликий сніг, удень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -6...-13 градусів, удень -1...-6 градусів, у Харківській області -4...-9 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/с, удень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -8...-+13 градусів, удень +1...-4 градуси, в Одеській області 0...+5 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі та вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/с, удень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -2...-7 градусів, удень 0...+5 градусів.

У Ялті вночі та вдень без істотних опадів. Температура вночі -3...-5 градусів, удень +5...+7 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram