ГоловнаСуспільствоЖиття

Херсон закрили для вантажівок

Обмежити в'їзд великовантажного транспорту вирішили через складні погодні умови.

Херсон закрили для вантажівок
Фото: Макс Левин

Херсон з 00:00 години 12 січня буде закритий для руху великовантажного автомобільного транспорту через негоду. Про це повідомляється на сайті Херсонської міськради.

"З 00:00 Херсон закритий для руху великовантажного автомобільного транспорту. Обмежити в'їзд вантажівок вирішили через складні погодні умови", - сказано в повідомленні.

На період дії заборони руху великовагового вантажного транспорту визначені місця стоянок: на в'їзді в місто, на Миколаївському шосе, в районі авторинку, на Бериславському шосе, в районі заводу Danone, на шосе В'ячеслава Чорновола (Кіндійське, - ред.), в районі винзаводу і в'їзду в смт. Комишани.

У повідомленні наголошується, що в місто не може в'їжджати великовантажний транспорт, а підвезення товарів у торгові об'єкти має здійснюватися транспортом малої вантажопідйомності.

У період негоди будуть чергувати спеціалізовані транспортні засоби для ліквідації заторів, які виникають з вини контрагентів підприємств.

Як повідомлялося, на Різдво більш ніж тисячу людей рятувальники визволили зі снігових заметів на півдні України. У низці областей поліція обмежила рух через негоду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram