ГоловнаСуспільствоПодії

У Сумах стався вибух газу в багатоповерхівці

Поліція має обґрунтовані підозри, що власник квартири влаштував вибух навмисно.

У понеділок вранці в Сумах в однокімнатній квартирі на першому поверсі будинку по проспекту Михайла Лушпи стався вибух побутового газу. Серед постраждалих - господар квартири, в цей час перебуває в реанімації з опіками, і двоє його сусідів, яким медики надали допомогу без подальшої госпіталізації.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Сумської області.

Правоохоронці мають обґрунтовані підозри, що власник квартири навмисно відкрутив на кухні гнучкий шланг від системи газопостачання, що з'єднується з побутовою газовою плитою, після чого підпалив. Перевіряють також інші версії причини події.

Повідомляють, що в результаті дій 26-річного молодика найбільше пошкоджено його квартиру і сусідське житло, вибухом зруйновано міжкімнатні перегородки і стіну між квартирами, а також пошкоджено двері у двох інших квартирах першого поверху цього ж під'їзду. Вибуховою хвилею вибито скло у вікнах під'їзду з 1-го по 4-й поверх.

Зараз молодик перебуває в реанімації, йому діагностували термічний опік полум'ям обличчя, верхніх і нижніх кінцівок 2-3 ступенів, площа опіку близько 20%, опіковий шок 2-3 ступенів.

Нагадаємо, 3 січня в Сумах пенсіонер навмисно влаштував вибух газу в житловому будинку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram