ГоловнаСуспільствоПодії

Дороги у Львівській та Івано-Франківській областях розчистили від снігу

У Закарпатській області рух великовагового транспорту залишається обмеженим.

Дороги у Львівській та Івано-Франківській областях розчистили від снігу

Держслужба з надзвичайних ситуацій розчистила від снігу дороги у Львівській та Івано-Франківській областях.

Як повідомляють на сайті ДСНС, на ранок четверга на перевалах Закарпатської області рух великовагового транспорту залишається обмеженим. Транспорт прямує до місць тимчасового відстою. Рух легкових автомобілів забезпечено. Рятувальники відбуксирували 87 автомобілів, які застрягли на засніжених трасах Закарпатської області. Електропостачання в усіх населених пунктах забезпечено.

Наслідки сходження лавин на проїжджу частину автодороги місцевого значення між населеними пунктами Широкий Луг - Нересниця Тячівського району і на автодорогу місцевого значення між населеними пунктами Красна і Усть-Чорна в урочищі Печейда Тячівського району ліквідовано.

Над ліквідацією наслідків сходження лавини на автодорогу місцевого значення Колочава-Хуст між населеними пунктами Вільшани Хустського району і Мерешор Міжгірського району працюють рятувальники.

На території Львівської області рятувальники витягли зі снігових заметів 8 великовантажних автомобілів, встановлено й обладнано стаціонарний пункт обігріву, створено два пересувні пункти обігріву.

5 січня очікується хмарна погода. Часом сніг, уночі місцями сильний (переважно в горах), на дорогах ожеледиця. Вітер західний з переходом у північно-західний, 7-12 м/с, вночі та вранці пориви 15-20 м/с, хуртовини. Температура повітря протягом доби 2-7°С морозу, у другій половині дня зниження температури до 10-12°С морозу.

Станом на 5 січня на території Івано-Франківської області в напрямку Закарпатської області (Вишківський і Яблунецький перевали) забезпечено проїзд транспортних засобів.

Нагадаємо, найближчими днями в Україні очікуються снігопади, а на Різдво - різке похолодання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram