ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала чотирьох хабарників за добу

Троє попалися у Львівській області, один - в Дніпрі.

Поліція затримала чотирьох хабарників за добу
Фото: npu.gov.ua

Співробітники Департаменту захисту економіки Національної поліції 3 січня затримали чотирьох посадових осіб на хабарах. Загальна їх сума - 170 тисяч гривень.

Про це повідомляється на сайті Нацполіції.

Заступника начальника одного з відділів державної екологічної інспекції в Дніпропетровській області спіймали під час отримання 10 тисяч гривень хабара. Гроші він вимагав від приватного підприємця за непритягнення до відповідальності за порушення правил реалізації ялинок. Еколог виявив, що на 30% ялинок, які продавав підприємець, відсутні відповідні клейма (бирки), протокол радіаційних вимірювань і карантинний сертифікат (акт фітоконтролю).

Помічника народного депутата поліція затримала у Львові за підозрою в одержанні неправомірної вигоди в розмірі 140 тисяч гривень. Гроші він вимагав за лобіювання інтересів комерційних структур, а також невтручання в господарську діяльність будівельної компанії Львова.

Попався також співробітник Головного управління Держпродпотребслужби у Львівській області, який вимагав 13 тисяч гривень за невтручання в господарську діяльність автосервісу на території Миколаївського району.

Головного спеціаліста Державної міграційної служби у Львівській області затримали за вимагання 6 тисяч гривень в обмін на прискорення видачі біометричних паспортів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram