ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала овідіопольського вбивцю (оновлено)

Його звинувачують у подвійному вбивстві, підпалі та спробі теракту.

Поліція затримала овідіопольського вбивцю (оновлено)
Фото: od.npu.gov.ua/

Поліція вдень 30 грудня затримала жителя Овідіополя Дмитра Погорєлова, якого підозрюють у жорстокому вбивстві жінки і її дворічної доньки, двох підпалах і спробі теракту в Одесі.

Про це повідомили "Думской" у прес-службі ГУ Національної поліції в Одеській області.

Його спіймали в районі села Роксолани на березі Дністровського лиману і повезли в Овідіопольський райвідділ.

Чоловік підтвердив поліцейським, що хотів влаштувати теракт: "Я хочу, щоб Одеса боялася". На вбивство він пішов усвідомлено, але мотиви озвучувати відмовляється.

Оновлення. На сайті поліції повідомляють, що вбивцю затримали в посадці недалеко від Овідіополя. До цього він переховувався в одному з будинків дачного кооперативу в Овідіопольському районі.

Під час затримання Погорєлов опору не чинив.

Нагадаємо, 29 грудня близько 14:00 31-річний житель Овідіополя Дмитро Погорєлов напідпитку підпалив будинок іншого місцевого жителя. Після цього він у сусідньому будинку жорстоко вбив жінку та її дворічну дитину, обезголовивши обох, і теж підпалив будинок.

Потім на вантажівці MAN підозрюваний у вбивстві поїхав у бік Одеси. За попередніми даними, він хотів в'їхати на автомобілі в натовп людей, але йому не дали потрапити в місто. Тоді зловмисник звернув з траси в поле, покинув вантажівку в стерні і втік від поліцейських.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram