ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві перекрили міжнародний канал постачання психотропних речовин в Україну

Наркотики розповсюджували через «закладки» в усіх районах столиці.

У Києві перекрили міжнародний канал постачання психотропних речовин в Україну
Фото: ssu.gov.ua

У Києві співробітники Служби безпеки перекрили міжнародний канал постачання психотропних речовин в Україну із Західної Європи.

Про це повідомляють на сайті СБУ.

Організатори каналу протягом декількох років замовляли сильнодіючі препарати через Інтернет. Щоб уникнути кримінальної відповідальності, вони дробили посилки на менші партії й отримували психотропи в бандеролях із листами і в пластикових упаковках з компакт-дисками, на яких нібито було програмне забезпечення.

"Зловмисники розповсюджували наркотики через «закладки» в усіх районах столиці. Наркокур'єри фотографували місце, в якому вони залишали замовлення і відсилали фото клієнтам, які розраховувалися з ними через банківські перекази", - наголошують у повідомленні.

За добу зловмисники встигали реалізувати до 100 таких "закладок".

Фото: ssu.gov.ua

Співробітники спецслужби затримали кур'єра в Деснянському районі столиці, коли вона намагалася отримати в одному з поштових відділень чергову партію психотропу MDMA.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів) Кримінального кодексу. Вирішується питання про оголошення затриманій про підозру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram