ГоловнаСуспільствоВійна

Волонтери презентували благодійний календар, присвячений ветеранам АТО

Кошти від продажу нинішнього календаря будуть спрямовані на придбання безпілотного апарату з можливістю тепловізійного спостереження.

Волонтери презентували благодійний календар, присвячений ветеранам АТО
Виталий Дейнега
Фото: Сергей Нужненко

Волонтери фонду “Повернись живим” разом з учасниками АТО презентували благодійний календар "Ветерани. Життя продовжується...".

"Це вже третій календар, виданий нашим фондом, минулі були присвячені кіборгам-захисникам Донецького аеропорту. В цьому році ми присвятили календар ветеранам, які повернулися з війни і досягли успіхів уже в цивільному житті. Адже ці люди повинні стати прикладом для нас і наших дітей", - зазначив засновник фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега.

У календарі розповідаються історії бійців 95-ї, 93-ї, 80-ї, 53-ї, 30-ї, 25-ї та 101-ї бригад, а також батальйону НГУ ім. генерала Кульчицького, 34-го батальйону "Батьківщина" і підрозділів "Правого сектора" - вже в цивільному житті після служби.

"Портрет кожного з героїв календаря - це не просто історія людини, яка пережила війну. Це історії перемог. Перемог у боях, перемог над обставинами і перемог над собою", - зазначив Дейнега.

Волонтери також відзначили, що кошти від продажу нинішнього календаря будуть спрямовані на придбання безпілотного апарату з можливістю тепловізійного спостереження для 40-ї окремої артилерійської бригади.

Замовити календар можна за адресою: [email protected], а докладніше ознайомитися з історією кожного з його героїв можна буде на сторінці "Повернись живим" у фейсбуці. Благодійний внесок (вартість календаря - 500 грн).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram