ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 33 рази обстріляли сили АТО на Донбасі

Обстріли зафіксовано на всіх напрямках.

Бойовики 33 рази обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: пресс-служба президента

За минулу добу бойовики 33 рази обстріляли позиції українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку вчора, 25 грудня, зі 122-міліметрової артилерії терористи обстріляли Лебединське, з 82-міліметрових мінометів - Широкине, Талаківку і Водяне. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по Старогнатівці, Широкиному і Павлополю, а по Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

На Донецькому напрямку зі 120- і 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП і гранатометів бойовики обстріляли Луганське, Артемове, Новгородське і Верхньоторецьке, а Зайцеве - зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку з гранатометів і стрілецької зброї терористи вели вогонь по Станиці Луганській і Новозванівці.

Нагадаємо, Тристороння контактна група з урегулювання ситуації на Донбасі домовилася про введення режиму припинення вогню на час новорічних свят з 00:00 24 грудня. Крім того, сторони почали обговорення чотири нові ділянки розведення сил і техніки.

Станом на ранок 24 грудня на всій лінії фронту на Донбасі запанувала тиша, але вже через 25 хвилин бойовики порушили режим припинення вогню, обстрілявши позиції сил АТО в районі Жовтого, на Луганському напрямку.

З неділі, 18 грудня, на Світлодарській дузі йшли запеклі бої. Там загинули вісім українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram