ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 24 рази обстріляли позиції військових у зоні АТО

Обстріли зафіксовані на всіх напрямках.

Бойовики 24 рази обстріляли позиції військових у зоні АТО
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 24 рази обстріляли позиції військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі на всіх напрямках.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку з 122-міліметрової артилерії терористи вели вогонь по Новогригорівці, з мінометів обстрілювали Красногорівку і Павлопіль. Із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Талаківку, Широкине і Мар'їнку. Поблизу Талаківки бойовики відкривали вогонь з озброєння БМП.

На Луганському напрямку з гранатометів бойовики обстрілювали Золоте, Новоолександрівку, Новозванівку і Станицю Луганську. Поблизу Станиці Луганської також вів вогонь снайпер.

На Донецькому напрямку з 122-міліметрової артилерії, 120- і 82-міліметрових мінометів і стрілецької зброї терористи багато разів упродовж дня вели вогонь по позиціях військових поблизу Луганського, Новгородського та Авдіївки.

Нагадаємо, в середу Тристороння контактна група з урегулювання ситуації на Донбасі провела завершальне в цьому році засідання, під час якого сторони погодили терміни введення режиму припинення вогню на період новорічних свят.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram