ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 30 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

Терористи активізувалися на всіх напрямках.

Бойовики 30 разів обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: Макс Левин

У понеділок, 19 грудня, бойовики продовжили обстріли позицій українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі на всіх напрямках.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Найбільше обстрілів, як зазвичай, зафіксовано на Маріупольському напрямку. Зі 122-міліметрової артилерії терористи били по Водяному. Зі 120- і 82-міліметрових мінометів неодноразово обстрілювали позиції військових у районі Широкиного, Новотроїцького і Талаківки. У Широкиному тричі фіксували обстріли з БМП, а поблизу Павлополя - зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку, в районі Луганського й Авдіївки, бойовики вели вогонь із мінометів різних калібрів, у районі Зайцевого - з гранатометів.

На Луганському напрямку з гранатометів терористи обстріляли Новоолександрівку, Лобачеве і Станицю Луганську, зі стрілецької зброї - Новоолександрівку.

Усього зафіксовано 30 обстрілів.

Нагадаємо, в неділю, 18 грудня, бойовики намагалися вибити українських військових із займаних позицій у районі Світлодарської дуги. Під час наступальних дій противника загинули п'ятеро бійців АТО, шестеро отримали поранення, ще десятеро контужені або травмовані. Терористи вели вогонь із населених пунктів Дебальцеве, Вуглегірськ і Калинівка. Метою наступу було просування в бік Луганського (Донецька область) і захоплення стратегічно важливих об'єктів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram