ГоловнаСуспільствоВійна

Порошенко подякував звільненому "кіборгу" Колодію за мужність і патріотизм

Президент зустрівся з військовим і його матір'ю.

Порошенко подякував звільненому "кіборгу" Колодію за мужність і патріотизм
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко зустрівся зі звільненим із полону бойовиків "кіборгом", десантником 80-ї аеромобільної бригади Тарасом Колодієм і його мамою Галиною.

Про це повідомляють на сайті президента.

Президент подякував військовому за незламний характер і за те, що він поводився як справжній герой, не зрадив державу.

"Сьогодні дійсно святковий день. Святий Миколай робить чудеса. Хочу подякувати, що за ці довгі майже два роки ти показав, хто такий справжній український воїн. Ми тобі вдячні за мужність, твердість і патріотизм. Тарасе, ласкаво просимо додому", - сказав Порошенко.

Президент зазначив, що на його звільнення чекали дуже багато людей і працювали над цим, і зараз представники влади, волонтери, а також представники церков продовжують робити все можливе для звільнення інших полонених.

Фото: president.gov.ua

Колодій розповів про своє перебування в полоні та подякував усім причетним до його звільнення.

"Хочу подякувати всім владикам, які допомогли звільнити з полону, співробітникам СБУ, вам, пане президенте, мамі та всім волонтерам, хто брав у цьому участь", - сказав він.

Нагадаємо, в неділю з полону бойовиків звільнили українського військовослужбовця, львів'янина Тараса Колодія, який захищав Донецький аеропорт. Бойовики утримували його в Макіївській колонії майже два роки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram