ГоловнаСуспільствоЖиття

На виборчій дільниці в Миколаївці під Слов'янськом побилися журналісти

Місцеві жителі вже тричі зверталися в поліцію через порушення.

На виборчій дільниці в Миколаївці під Слов'янськом побилися журналісти
Фото: dn.npu.gov.ua

У місті Миколаївка Слов'янського району, де сьогодні проходять місцеві вибори, у поліцію тричі зверталися жителі з повідомленнями про порушення.

Про це повідомляється на сайті поліції Донецької області.

Так, на одній з дільниць у поліцію звернувся чоловік, 1975 року народження, з повідомленням, що йому намагалися нанести тілесні ушкодження.

"Як з'ясувалося, між заявником та іншим чоловіком виник конфлікт, після чого потерпілий звернувся в поліцію. Обидва чоловіки є представниками видань з різних областей України. За фактом проводиться перевірка", - повідомили в поліції.

На іншій дільниці до правоохоронців зверталися двічі. Так, член штабу спостерігачів повідомив, що представники виборчої комісії розносять виборчі урни по домівках громадян, які не можуть прийти на дільницю, без участі спостерігача.

Також безпосередньо на ділянці до поліцейського звернулися місцеві жителі, які розповіли, що мешканка Краматорська пропонує гроші за голоси.

Фото: dn.npu.gov.ua

"Всі звернення зареєстровані. Перевірки за цими фактами тривають", - повідомили в поліції.

У Миколаївці діє одна територіальна виборча комісія і дев'ять дільничних. Тут очікується близько 13 тис. виборців. Публічну безпеку цілодобово забезпечують понад 40 співробітників поліції.

Нагадаємо, раніше ЦВК розпустив Слов'янський райвиборчком за спробу зірвати вибори в Миколаївці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram