ГоловнаСуспільствоПодії

У передмісті Миколаєва п'яний чоловік улаштував стрілянину на вулиці

У передмісті Миколаєва п'яний чоловік улаштував стрілянину на вулиці
Фото: real-vin.com

У передмісті Миколаєва, селищі Воскресенське, вдень у суботу, 17 грудня, п'яний чоловік улаштував стрілянину на вулиці з рушниці.

Про це повідомляє Преступности.НЕТ.

"П'яний чоловік з рушницею ходить по вулиці і стріляє! Викликали поліцію. Це прикол у поліції - не приїжджати на виклик?! Поліції немає вже хвилин 40", - розповів виданню один зі свідків події.

Як наголошують, у Воскресенському немає свого підрозділу поліції. Найближчим є Вітовське (Жовтневе) відділення поліції в Миколаєві, за 11 кілометрів від місця події.

Через деякий час поліція все-таки приїхала, зловмисник зайшов додому, залишив там рушницю і, за словами очевидців, пішов кудись гуляти. Поліція все-таки затримала чоловіка. На щастя, подія обійшлася без постраждалих.

У відділі комунікації поліції Миколаївської області повідомили, що стрілець намагався втекти від поліції, але це йому не вдалося. У нього знайшли гладкоствольну мисливську рушницю, яку не було зареєстровано.

У поліції пояснили затримку з приїздом на місце події тим, що єдина в Вітовському відділі поліції слідчо-оперативна група була на виїзді на іншій події в селі Лимани, за 36 кілометрів від Воскресенського.

Раніше повідомляли, що в Івано-Франківську суперечка про "бандерівців" переросла у стрілянину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram