ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики збільшили кількість обстрілів на Донбасі в п'ятницю

На всіх напрямках використовувалася ствольна артилерія

У п'ятницю, 16 грудня, бойовики "ДНР" та "ЛНР" продовжили нарощувати інтенсивність обстрілів на Донбасі. Вогонь відкривали 52 рази, на всіх напрямках використовувалася ствольна артилерія. Про це повідомляється в ранковому зведенні штабу АТО.

На маріупольському напрямі під вогонь 152-мм гармат потрапила Талаківка. З 122-мм артилерії бойовики били по Широкиному, Красногорівці, Лебединському і Водяному. Талаківку, Красногорівку, Широкине і Водяне також обстрілювали з мінометів. По Мар'їнці, Гнутовому, Новотроїцькому та Водяному бойовики стріляли з гранатометів і стрілецької зброї. Широкине обстрілювали з БМП. У Красногорівці працював снайпер.

На луганському напрямку з 152-мм артилерії незаконні збройні формування обстріляли Троїцьке і Новозванівку. З мінометів, гранатометів і стрілецької зброї - Попасну, Новоолександрівку, Станицю Луганську і Ніжньотепле.

На донецькому напрямку з 122-мм артилерії стріляли по Невельському, а під вогонь мінометів, гранатометів і стрілецької зброї потрапили позиції Збройних сил України поблизу Авдіївки і Луганського.

Нагадаємо, в четвер на Донбасі біля Старого Айдара поранено одного українського бійця, інших втрат не було. Даних про поранених і загиблих за п'ятницю поки що немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram