ГоловнаСуспільствоЖиття

У четвер у Києві обіцяють невеликий сніг

Температура в столиці до -3 градусів.

У четвер у Києві обіцяють невеликий сніг
Фото: Макс Требухов

У четвер, 15 грудня, в Києві хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-5 градусів, удень -1...-3 градуси.

Про це Українським Новинам повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-5 градусів, удень +2...-3 градуси.

У Карпатах невеликий сніг, температура повітря вночі -7...-12 градусів, удень -1...-6 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-9 градусів, удень 0...-5 градусів, у Сумській області вночі -7...-12 градусів, вдень -3...-8 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-9 градусів, удень +1...-5 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -7...-14 градусів, у Донецькій області -4...-9 градусів, удень 0...-7 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, невеликий сніг, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-9 градусів, вдень +4...-4 градуси.

У Криму хмарно з проясненнями, невеликий сніг, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-7 градусів, удень -2...+3 градуси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram