ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області вітчим як покарання за куріння залив у рот дитині спирт і підпалив

Хлопчика госпіталізовано з опіками обличчя та шиї.

У Київській області вітчим як покарання за куріння залив у рот дитині спирт і підпалив
Фото: ru-newz.ru

25-річного раніше засудженого жителя села Василиха (Київська область) заарештовано за завдання тяжкого тілесного ушкодження своєму 10-річному пасинку.

Як повідомляє прес-служба поліції, чоловік у стані алкогольного сп'яніння вирішив провчити дитину за куріння цигарок - побив хлопчика, після чого силою залив йому в рот спирт і підпалив.

Після розправи над пасинком вітчим утік. Мама в цей час перебувала в будинку зі своїми двома малолітніми дітьми - 2 і 6 років. Постраждала дитина самостійно побігла до родичів, які проживають по сусідству. Вони викликали "швидку" і поліцію. Лікарі доставили хлопчика в Ставищанську центральну районну лікарню з численними опіками обличчя та шиї I-II ступенів.

Поліцейські знайшли і затримали вітчима. У будинку, де проживає сім'я, були виявлені докази злочину - скляну пляшку з медичним спиртом і верхній дитячий одяг зі слідами горіння.

Затриманому пред'явлено підозру за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, минулого тижня в Києві затримали 20-річну матір, яка залишила двох дітей самих удома на дев'ять днів. Одна дитина померла, другій вдалося вижити.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram