ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві обіцяють нуль градусів

Температура буде однаковою вдень і вночі.

Завтра в Києві обіцяють нуль градусів
Фото: karachidigest.com

У понеділок в Києві буде хмарно з проясненнями, часом опади, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура протягом доби близько нуля градусів.

Про це повідомляє Гідрометцентр.

На заході хмарно з проясненнями, вночі дощ зі снігом, вдень - невеликий сніг, вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби -2 .. +4 градуси.

У Карпатах часом опади, температура повітря протягом доби -2 .. +3 градуси.

У Моршині часом дощ зі снігом і сніг, температура повітря протягом доби +1 .. +3 градуси.

У Трускавці часом дощ зі снігом і сніг, температура повітря протягом доби +1 .. +3 градуси.

У Сваляві часом дощ зі снігом і сніг, температура повітря протягом доби +1 .. +3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі дощ з переходом в сніг, вітер північно-східний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі та вранці +2 .. -4, вдень знизиться до -5 ..-8 градусів. У Чернігівській і Сумській областях сильні опади. На дорогах місцями ожеледиця.

У центрі хмарно з проясненнями, вночі сильний сніг, вдень - невеликий сніг, вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі -1 .. -6, вдень -2 .. +3 градуси.

На сході хмарно із проясненнями, уночі сильний сніг, удень невеликі опади, на дорогах місцями ожеледь. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі -1 ..-6, вдень -2 .. +3 градуси.

На півдні хмарно із проясненнями, без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0 .. +6, вдень +3 .. +8 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +1 .. +6, вдень +3 .. +8 градусів.

У Ялті без істотних опадів. Температура вночі +3 .. +5, вдень +5 .. +7 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram