ГоловнаСуспільствоПодії

Ужгородського суддю вдруге за чотири місяці затримали п'яним за кермом

Суддя півтори години тікав від патрульних.

Закарпатська патрульна поліція вдруге за останні чотири місяці затримала суддю Ужгородського міськрайонного суду Михайла Ротмістренка за водіння в нетверезому стані.

Про це пише видання Мукачево.net.

Фото: facebook.com/vglagola

Уперше це сталося в серпні. На виїзді з Мукачевого суддя не включив покажчик повороту, за що його зупинили. Під час розмови патрульні поліцейські помітили чіткі ознаки алкогольного сп'яніння, що згодом підтвердилося в Мукачівській ЦРЛ. Тест алкоголю в крові показав 2,24 проміле, що перевищує допустиму норму в 10 разів.

9 грудня Ротмістренка затримали знову. Закарпатський журналіст Віталій Глагола пише у фейсбуці, що суддя на тому ж BMW Х5 не зупинився на вимогу патрульних в Ужгороді, після чого півтори години намагався від них втекти. Коли його таки зупинили, пройти тест на стан сп'яніння за допомогою "Драггера" суддя відмовився. У зв'язку з цим його відправили на огляд в наркодиспансер.

Фото: mukachevo.net

У серпні прес-служба Ужгородського міськрайонного суду повідомила, що Ротмістренко не судить з жовтня 2014 року в зв'язку із закінченням п'ятирічного терміну перебування на посаді. Протягом останніх двох років він чекає призначення на посаду судді безстроково.

В декларації Ротмістренка немає автомобілів.

Нагадаємо, 27 липня набув чинності закон про збільшення штрафу за водіння в нетверезому вигляді з 3 400 до 10 200 гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram