ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд обрав запобіжний захід ще двом учасникам банди, яка готувала пограбування в Княжичах

Одному призначений цілодобовий домашній арешт, його спільнику - тримання під вартою без права на заставу.

Суд обрав запобіжний захід ще двом учасникам банди, яка готувала пограбування в Княжичах
Фото: runews.su

Шевченківський райсуд Києва 8 грудня задовольнив клопотання прокуратури і обрав запобіжний захід ще двом підозрюваним, яким інкримінується причетність до банди, яка готувала розбійний напад в Княжичах.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"Один із затриманих, який зараз співпрацює зі слідством, за рішенням суду буде перебувати під цілодобовим домашнім арештом. Його спільнику суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше суд обрав запобіжний захід шістьом учасникам злочинної групи. Чотирьом з них призначено 60 діб арешту, одному обрано альтернативний захід у вигляді застави в 480 тис. грн, ще один співпрацює зі слідством.

Нагадаємо, вранці 4 грудня в селі Княжичі київський карний розшук за підтримки спецназу КОРД проводив спецоперацію із затримання грабіжників.

Під час операції на місце подій прибув підрозділ Броварського відділення поліції охорони Управління поліції охорони Київської області, який відреагував на сигналізацію, що спрацювала в одному з сусідніх будинків. Поліцейські ДСО з якоїсь причини затримали двох співробітників Управління оперативної служби ГУ Національної поліції, які брали участь у спецоперації. Після цього між ДСО і групою захоплення почалася перестрілка, жертвами якої стали п'ятеро поліцейських.

Банду грабіжників, які втекли з Княжичів, поліція затримала на в'їзді до Києва вранці 4 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram