ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція попередила зіткнення футбольних фанатів в Одесі

Постраждав вболівальник "Манчестер Юнайтед", у якого розбита голова.

Поліція попередила зіткнення між групами вболівальників футбольних клубів "Манчестер Юнайтед" (Англія) і ФК "Зоря" (Луганськ) перед матчем на стадіоні "Чорноморець" в Одесі в четвер увечері.

З обох сторін у сутичках брали участь приблизно по 100 осіб, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в правоохоронних органах, яке було присутнє на місці подій.

Фанати почали перекидатися скляними пляшками і предметами вуличних меблів, але співробітники поліції попередили прямі сутички і провели англійських фанатів до стадіону.

В результаті інциденту, за попередніми даними, постраждав один фанат "Манчестер Юнайтед", у якого була розбита голова, проте від госпіталізації він відмовився.

Зараз на стадіоні "Чорноморець" присутня велика кількість співробітників правоохоронних органів, які розділили уболівальників англійського та українського клубів.

Нагадаємо, перед матчем Ліги чемпіонів "Динамо" - "Бешикташ" фанати команд в центрі Києва влаштували безлади, під час яких постраждали 10 іноземців.

Контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА у зв'язку з заворушеннями на матчі відкрив дисциплінарну справу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram