ГоловнаСуспільствоПодії

На артскладах у Херсонській області вартові влаштували перестрілку

Троє військовослужбовців отримали поранення.

На артскладах у Херсонській області вартові влаштували перестрілку
Фото: facebook.com/ato.news

В Херсонській області в результаті конфлікту між вартовими на території польових артилерійських складів військової частини вогнепальні поранення отримали троє військовослужбовців.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на представника обласного управління Нацполіції.

Про нещасний випадок правоохоронцям повідомили медики місцевої центральної районної лікарні, в яку 7 грудня о 01:40 з військової частини в Голопристанському районі надійшли 21-річний рядовий з вогнепальним пораненням правого стегна, 23-річний рядовий з вогнепальним пораненням в паху і 21-річний рядовий з непроникаючм вогнепальним пораненням тулуба.

Під час перевірки було встановлено, що 7 грудня близько 01:00 між вартовими виник конфлікт, в ході якого обидва застосували автоматичну вогнепальну зброю. В результаті вони обидва отримали вогнепальні поранення і поранили третього військовослужбовцю, який втрутився в конфлікт.

Матеріали направлено у військову прокуратуру і зареєстровано в ЄРДР за ч. 3 ст. 406 (порушення статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями за відсутності відносин підлеглості). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до 10 років.

Нагадаємо, раніше в Одесі курсант отримав поранення під час стрільби з гранатомета на полігоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram