ГоловнаСуспільствоЖиття

В Інституті Горшеніна підіб'ють підсумки Року англійської мови в Україні

Чи заговорили українці англійською?

В Інституті Горшеніна підіб'ють підсумки Року англійської мови в Україні

З 12 по 18 грудня за ініціативою GoGlobal і за підтримки Адміністрації Президента України, Міністерства освіти і науки України, Посольства США в Україні та Британської Ради відбудеться тиждень закриття Року англійської мови в Україні.

Ухвалою Президента України Петра Порошенка 2016 рік був оголошений Роком англійської мови в Україні. Щоб дізнатися, чи українці заговорили англійською, запрошуємо журналістів взяти участь у прес-брифінгу "Підсумки Року англійської мови в Україні", який відбудеться 12 грудня о 13:00 в Інституті Горшеніна, за адресою вул. Мала Житомирська, 18Б.

На заході обговорюватимуться основні зміни, що відбулися у сфері держслужби, запуск в кінотеатрах України кіно мовою оригіналу, введення безкоштовних профорієнтаційних курсів англійської мови для працівників сфери послуг, ефективність пришкільних мовних таборів GoCamp та надання українцям безкоштовних можливостей для вивчення іноземних мов. Журналісти дізнаються про заходи, які пройдуть протягом тижня по всій країні у зв'язку з закриттям Року англійської мови.

Спікери:

  • Дмитро Шимків, заступник глави Адміністрації Президента;
  • Лілія Гриневич, міністр освіти і науки України;
  • Мустафа Найєм, співзасновник ГО Global Office, народний депутат України;
  • Джеффріт Енісман, прес-аташе посольства США в Україні;
  • Саймон Вільямс, директор Британської Ради;
  • Анастасія Давидова, директор з маркетингу мережі кінотеатрів Multiplex;
  • Оксана Нечипоренко, директор ГО Global Office.

Модератор – Соня Кошкіна.

Реєстрація для ЗМІ: goo.gl/xkw5xa

За додатковою інформацією: Тетяна Кириленко– 050 97 93 596.

Global Office – громадська організація, яка покликана сприяти інформаційній, політичній, економічній, культурній та соціальній інтеграції України у світовий простір, а також внутрішній інтеграції. ГО має два напрямки діяльності: 1. GoGlobal, метою якого є популяризація вивчення іноземних мов та волонтерського руху в Україні, сприяння міжкультурному діалогу та громадській дипломатії 2. GoEast, метою якого є інформаційна, інфраструктурна та політична інтеграція прифронтових територій Донецької та Луганської областей в загальноукраїнський простір. Детальніше: globaloffice.org.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram