ГоловнаСуспільствоПодії

У чотирьох торгово-розважальних центрах Львова шукають вибуховий пристрій

З будівель вивели понад тисячу осіб, фахівці перевіряють будинки та прилеглі території.

У чотирьох торгово-розважальних центрах Львова шукають вибуховий пристрій
ТЦ "Роксолана"
Фото: portal.lviv.ua

У чотирьох торгово-розважальних центрах Львова шукають вибуховий пристрій після надходження відповідного анонімного повідомлення.

Про це в середу ввечері повідомила начальник відділу комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, передає Інтерфакс-Україна.

"О 16:45 нам повідомили з управління патрульної поліції, що на електронну адресу департаменту патрульної поліції в Києві надійшов анонімний лист, в якому було зазначено, що в 4-х торгово-розважальних центрах Львова закладено вибуховий пристрій", - розповіла Світлана Добровольська.

За її словами, мова йде про ТЦ "Роксолана" на Соборній площі, ТЦ "Опера-Пасаж" на проспекті Свободи, ТЦ "Магнус" на вулиці Шпитальній і ТЦ "Скриня" на вулиці Городоцькій.

За даними прес-служби патрульної поліції Львова, з будівель вивели понад тисячу осіб, фахівці перевіряють будинки та прилеглі території.

Нагадаємо, вночі 27 листопада в розважальному центрі "МІ100" на вул. Науковій у Львові виникла пожежа під час вогняного шоу. В результаті постраждали 25 осіб, одна з них пізніше померла.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram