ГоловнаСуспільствоПодії

МЗС: Інформації про українців, які постраждали під час пожежі в Ізраїлі, не надходило

Українські рятувальники ведуть подальшу роботу з виявлення і ліквідації місць загоряння.

МЗС: Інформації про українців, які постраждали під час пожежі в Ізраїлі, не надходило
Пожары в Израиле

Українців серед постраждалих від пожежі в Ізраїлі не зафіксовано.

Про це з посиланням на дані Посольства України в цій країні повідомляє прес-служба Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ у Facebook.

"За повідомленням Посольства України в Ізраїлі, інформації про наявність громадян України серед постраждалих в результаті пожеж в установи не надходило", - йдеться в повідомленні.

Тоді як, за даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, українські рятувальні літаки продовжують гасіння лісових пожеж в Ізраїлі.

"Станом на 16:00 літаки провели 2 скидання води (всього 16 тонн) в гірських районах", - доповіли в відомстві.

Водночас посол України в Ізраїлі Геннадій Надоленко в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив, що пожежі в Ізраїлі ліквідовано, українські літаки сьогодні ввечері будуть повертатися додому.

Нагадаємо, пожежа, яка почалася 22 листопада в 13 районах Ізраїлю, включаючи Єрусалим, під впливом вітру почала поширюватися. Десятки тисяч людей були евакуйовані, для гасіння пожеж було залучено пожежні літаки з інших країн. 25 листопада два літаки Державної служби надзвичайних ситуацій вирушили до Ізраїлю для надання допомоги в гасінні пожежі. На гасінні пожеж в Ізраїлі українські літаки за день скинули 32 т води в гірських районах поблизу м. Хайфа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram