ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі під час пожежі в новобудові згоріло 10 квартир

Будинок офіційно не було здано в експлуатацію.

В Одесі під час пожежі в новобудові згоріло 10 квартир
Фото: odesa.dsns.gov.ua

В Одесі сьогодні під час пожежі в новобудові згоріли 10 квартир.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області.

"27 листопада о 3:59 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про займання в багатоквартирній новобудові на вул. Північній. До місця події о 4:12 прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи. Для гасіння пожежі були розгорнуті три оперативні ділянки і забезпечено підвіз води з найближчого джерела водопостачання, розташованого на відстані двох кілометрів від місця НП", розповіли в прес-службі.

Гасіння вогню ускладнювала наявність легкозаймистих матеріалів, дерев'яних конструкцій, утеплювача будівлі, а також пориви вітру.

Пожежу було повністю ліквідовано о 6:23.

У результаті вогнем пошкоджено дах будинку та домашнє майно в 10 квартирах на першому і другому поверхах будівлі на загальній площі 300 квадратних метрів.

Не допущено поширення вогню на сусідні приватні будівлі. За попередньою інформацією, будинок офіційно не було здано в експлуатацію.

Загиблих і постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Львові в окремому двоповерховому будинку розважального центру "Мі100" у підвалі, в приміщенні дискотеки "Space" виникла пожежа, в якій постраждало більш як 20 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram