ГоловнаСуспільствоЖиття

Інтерактивна карта новобудов полегшить вибір житла Новости компаний

Компанія ЛУН.ua презентувала унікальну інтерактивну карту новобудов у найбільших українських містах. Пошук потрібної новобудови у Львові, Києві, Харкові і будь-якій точці країни відбувається автоматично за заданими критеріями.

Важливі переваги сервісу:

  • Система фільтрів пошуку новобудов доступна на сторінці з картою - це робить дистанційний вибір первинної нерухомості особливо зручним. Вам потрібно лише вибрати регіон, задати критерії пошуку і порівняти запропоновані варіанти!
  • На карті можна знайти всю первинну нерухомість - ті новобудови, які вже здані в експлуатацію, і споруджувані об'єкти. Сервіс доступний для понад двадцяти міст України. Тут є всі житлові будинки Львова та Києва, нові комплекси від Чернігова до Дніпра, від Хмельницького до Криму.
  • Новобудови, будівництво яких усе ще триває, позначені на карті контурами. Користувачі мають можливість отримати додаткові відомості: якісні фотографії житлового комплексу, інформацію про забудовника, ціни на квадратні метри, імовірну дату, коли будинок буде здано в експлуатацію.
  • Завдяки адаптивному дизайну карта доступна для користувачів усіх гаджетів - і мобільних, і стаціонарних.
  • Зручне використання, швидкий пошук. Житлові комплекси можна додати у «Вибране» для подальшого порівняння.

ЛУН.ua - єдиний в Україні каталог новобудов з максимальною кількістю пропозицій і актуальною інформацією, яка регулярно оновлюється. З інтерактивною картою пошук первинного житла став ще швидшим і зручнішим!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram