ГоловнаСуспільствоЖиття

У Сєвєродонецьку відкрився четвертий сервісний центр МВС

Громадян зможуть одночасно обслуговувати сім адміністраторів.

У Сєвєродонецьку відкрився четвертий сервісний центр МВС
Фото: mvs.gov.ua

У місті Сєвєродонецьк Луганської області сьогодні, 23 листопада, відкрився новий сервісний центр Міністерства внутрішніх справ на заміну МРЕВ.

Про це повідомляють на сайті МВС.

"Це вже четвертий сервісний центр МВС нового зразка. Для нас важливо, щоб громадяни на сході України отримували послуги так само якісно, комфортно і спокійно. Сьогодні ми зробили ще один крок на шляху реформ. Наша мета - надавати якісний сервіс без корупції:

відкриті офіси, сучасні технології, клієнтоорієнтований персонал, а також моніторинг роботи співробітників і зворотний зв'язок", - зазначив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

У центрі працюють електронна черга й інформаційний бокс, є оснащений екзаменаційний клас. Громадян зможуть одночасно обслуговувати сім адміністраторів.

"У Луганській області завершилася програма стажування. 90% стажерів успішно пройшли конкурс. Це люди, які мають досвід у сфері обслуговування і не працювали раніше в системі МВС. Ми дуже раді і вдячні жителям Луганської області за активність у реалізації кроків реформи", - зазначив керівник центру Владислав Криклій.

Нагадаємо, в липні МВС презентувало нову реформу - запуск сервісних центрів замість міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних центрів (МРЕВ).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram