ГоловнаСуспільствоПодії

Троє військовослужбовців загинули в ДТП під Миколаєвом

Автомобіль Opel Vectra з військовими врізався в автоцистерну.

Троє військовослужбовців загинули в ДТП під Миколаєвом
Фото: mk.npu.gov.ua

У Миколаївській області легковий автомобіль Opel Vectra, в якому перебувало четверо військовослужбовців, врізався в автоцистерну Scania. В результаті аварії загинули три людини.

Про це повідомляється на сайті обласного управління Нацполіції.

"На трасі Ульянівка-Миколаїв близько 16:30 на смузі руху в напрямку обласного центру, в районі автозаправної станції, зіткнулися автоцистерна Scania і автомобіль Opel Vectra. У салоні легковика перебували четверо військових, троє з яких загинули на місці, ще одного - з травмами різного ступеня тяжкості доставлено в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Водій вантажівки не постраждав.

Фото: mk.npu.gov.ua

Поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті - позбавлення волі на строк від п'яти до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

Нагадаємо, 18 листопада на автодорозі Сєвєродонецьк-Новоайдар Луганської області сталася ДТП за участю військових, в результаті якої загинули дві людини і ще вісім постраждали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram