ГоловнаСуспільствоПодії

Двох охоронців поранено в результаті стрілянини на авторинку в Миколаєві

Покупець відкрив стрілянину по співробітниках охорони ринку.

Двох охоронців поранено в результаті стрілянини на авторинку в Миколаєві
Фото: radio.vesti.ru

У неділю, 20 листопада, на автомобільному ринку міста Миколаєва двоє людей отримали поранення в результаті стрілянини.

Про це повідомляє місцевий сайт "Новости-N".

Як розповіли охоронці ринку, до них звернулися продавці одного з павільйонів, повідомивши, що в них виник конфлікт із покупцем. Охоронці підійшли до чоловіка, але той почав утікати, а коли його спробували затримати, дістав пістолет і почав стріляти.

У результаті двоє співробітників охорони отримали поранення. Лікарі діагностували в одного з охоронців вогнепальне поранення плеча, в іншого - непроникаюче поранення в живіт. Обох постраждалих доправлено в лікарню.

Незважаючи на отримані травми, охоронці змогли затримати стрільця і відібрати в нього пістолет, який виявився травматичним, повідомляють на сайті поліції.

"Зловмисника затримали охоронці ринку. За словами учасників конфлікту, у власника одного з торгових кіосків виник конфлікт із правопорушником у зв'язку з несплатою тим давнього грошового боргу. Злочинець, нібито відмовившись від свого зобов'язання, "підкріпив" свою позицію пострілами зі зброї. Влучивши кілька разів у землю біля ніг підприємця, зловмисник пішов із території ринку. Власник магазину звернувся до охоронців, щоб вони допомогли затримати боржника. Чоловіки наздогнали втікача, спробували його зупинити, але той почав пручатися, а коли між учасниками конфлікту почалася бійка, то злочинець дістав зброю і вистрілив у напрямку охоронців", - повідомили в поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 КК України (хуліганство), санкція якої передбачає позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

"Пістолет для відстрілу гумових куль, на який затриманий не мав дозвільних документів, три порожні гільзи і два заряджені патрони калібру 9 мм скеровано на експертизу. За результатами медичного огляду, затриманий не перебував у стані сп'яніння", - наголошено в повідомленні.

35-річному нападнику, якого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за шахрайство, оголошено про підозру. Його затримали за ст.208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram