ГоловнаСуспільствоОсвіта

Стартувала вступна кампанія-2017 Новости компаний

Стартувала вступна кампанія-2017

Вступна кампанія-2017 вже розпочалася, і всім студентам, які планують навчання в рейтингових зарубіжних вузах Великобританії, Швейцарії, США чи Канади, варто подати документи на вступ до кінця грудня 2016 року.

На перший погляд, до осені 2017 року далеко і думати про вступ ще дуже рано. Однак потрібно враховувати безліч питань, які абітурієнтам варто починати вирішувати вже зараз, не відкладаючи процес оформлення документів у довгу шухляду. Із чим це пов'язано?

Престижні вузи світу на цей момент уже дуже активно проводять набір на навчання з вересня 2017 (у міру заповнюваності місць на тій чи іншій програмі вищої освіти). У зв'язку із цим якщо випускник бажає вчитися в рейтинговому закордонному університеті, йому необхідно подати документи якомога швидше, тому що він може просто не встигнути забронювати місце на потрібній програмі в потрібному навчальному закладі.

Зрозуміло, подавати документи в закордонні навчальні заклади можна самостійно, однак і випускники, і їхні батьки повинні знати найменші подробиці про процес вступу, підготовки і навчання за кордоном. Тому найкраще рішення - довірити такий важливий крок фахівцям.

Освітня компанія DEC education є офіційним представником рейтингових університетів Великобританії, Канади, США, Швейцарії, Нідерландів і готова взяти на себе весь комплекс послуг вступу - від аналізу здібностей, вимог і очікувань майбутніх студентів, підбору програми, вузу і країни навчання до підготовки всього пакета аплікаційних документів і документів для студентської візи, комунікації з навчальними закладами та супроводу під час навчання.

«Для випускників, які ще не визначилися з майбутньою спеціальністю (а таких в Україні 78%!), у нашій компанії можна пройти профорієнтаційний тест PPA (personal profile analysis - профільний аналіз особистості), за допомогою якого майбутній студент зможе краще пізнати себе і свої схильності до тієї чи іншої професії, спеціалізації, напрямку навчання, - каже Олена Сафронова, керівник відділу вищої та середньої освіти за кордоном компанії DEC education. - На підставі результатів тесту експерти DEC education порекомендують до розгляду набір програм, спеціалізацій, навчальних закладів і країн, а також майбутніх можливих професій», - додає експерт.

Необхідно звернути увагу і на те, що топові університети світу розглядають документи на вступ після їхньої подачі абітурієнтами від 2 тижнів до 3 місяців, а оформлення студентської візи займає до 3 місяців залежно від країни, в якій випускник планує вчитися.

Також усі престижні вищі навчальні заклади вимагають бездоганних знань англійської мови, і майбутнім студентам потрібно здати IELTS-тест, щоб наочно продемонструвати свій рівень володіння англійською мовою. Зрозуміло, якщо випускник не впевнений у своїх знаннях мови, йому необхідно пройти курс з підвищення рівня і здати IELTS.

Ну і не менш важливий аргумент: факт вступу - це не фінальна стадія. Є ще багато нюансів, про які теж потрібно пам'ятати: знайти відповідне житло, адаптуватися до нового середовища, докладно ознайомитися з програмою вузу - завдання не із швидких і зволікати з такими важливими моментами точно не слід.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram