ГоловнаСуспільствоЖиття

Лайфхак для туристів: як подорожувати "без кордонів" Новости компаний

Туристи привозять з мандрівок "валізу" приємних вражень і яскравих фотографій. Як не поділитися ними з іншими? У travel-блогах туристи описують привабливі маршрути для автомобільних турів. Зібрались у такий вояж - виберіть перевірений маршрут.

Лайфхак для туристів: як подорожувати "без кордонів"

Уявіть, як цікаво провести літню відпустку, подорожуючи автомобілем по Франції. Автомобілісти проклали по цій країні сотні незабутніх маршрутів. Один із найпопулярніших - тур "Марсель - Ліон - Париж". У Марселі туристи бачать замок Іф, який описаний у романі "Граф Монте-Крісто", а в Ліоні милуються фонтаном Бартольді та соборами. Париж, Лувр і Ейфелева вежа не потребують реклами. Подібна подорож за тиждень приносить море вражень!

Поїздку з Марселя до Парижа доповнить візит до Бельгії, як вишуканий десерт на святковому застіллі. У маленькій Бельгії багато цікавих місць. Ринкова площа, Королівський палац, ратуша з 96-метровою вежею ваблять туристів до Брюсселю. 300 км між столицями не зупиняють людей, вони долають цей шлях за 3 години машиною або 1,5 години потягом. Вояж варто здійснити не тільки заради Брюсселя. Льєж вважають містом мистецтв через велику кількість музеїв і театрів. А в Брюгге так багато каналів і мостів, що він отримав назву "маленька Венеція".

Ми хочемо, щоб гарні моменти в житті не закінчувалися. Подивившись захоплюючий серіал, глядачі чекають на новий сезон. При завершенні захоплюючої подорожі туристи думають, як продовжити мандрівку хоча б на пару днів. Коли ми подорожуємо самостійно, то самі вирішуємо, як і що робити. Тож - їдьмо!

Кордон Франції і Бельгії - не перешкода, а по дорозі легко наповнити бак паливом. Подорож триватиме на пару днів довше, ніж заплановано. Що робити, якщо термін дії страховки закінчиться до повернення додому? Оскільки страхування тих, хто виїжджає за кордон - обов'язкове, купіть новий поліс, адже "продовжити" страховку не можна. Як отримати новий поліс на шляху з Парижа до Брюсселя? Тільки в інтернеті.

З 2015 року українські туристи отримали доступ до онлайн-страхування. Тепер можна купити поліс на сайті страхової компанії, оплатити замовлення банківською карткою й отримати електронний договір на e-mail. У цьому випадку неважливо, що страхова компанія розташована за пару тисяч кілометрів. Врахуйте, що поліс за кордоном не замовляють "день у день". Страховка діє з наступного дня після придбання, тож купуйте її заздалегідь.

Ось так ми можемо відпочивати "без кордонів" і насолоджуватися життям як французи - витончено, без надмірностей і метушні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram