ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 37 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

Більше обстрілів - на Маріупольському напрямку.

Бойовики 37 разів обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: cont.ws/post/91594

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано 37 випадків відкриття вогню по позиціях українських військовослужбовців з боку бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Більше обстрілів було на Маріупольському напрямку.

"Під вогнем ворожої артилерії опинилося Широкине, де по позиціях наших бійців ворог випустив понад 30 снарядів з 122-міліметрових гармат. З мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї терористи обстріляли Талаківку, Славне, Широкине, Водяне, Красногорівку, Лебединське, Павлопіль. У районі Павлополя також працював снайпер", - наголошено в повідомленні.

На Донецькому напрямку бойовики також використовували заборонені Мінськими домовленостями міномети, неодноразово обстрілюючи Луганське й Авдіївку. Тут вони також вели вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

До вечора терористи активізувалися на Луганському напрямку. Під обстріл мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів потрапили позиції сил АТО в районі Новозванівки, Новоолександрівки і Катеринівки.

Нагадаємо, в ніч на 15 листопада в Мар'їнці в результаті обстрілу бойовиків було пошкоджено школу та житлові будинки на кількох вулицях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram