ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві до +4 градусів

Опадів синоптики не обіцяють.

Завтра в Києві до +4 градусів
Фото: karachidigest.com

11 листопада в Києві буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі близько 0 градусів, вдень +2...+4 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки в Закарпатті мокрий сніг з дощем, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...+2 градуси, вдень +1...+8 градусів.

У Карпатах без істотних опадів, температура повітря вночі -3 ...- 8 градусів, удень -3...+2 градуси.

У Моршині без істотних опадів, температура вночі -1...+1 градус, вдень +4...+6 градусів.

У Трускавці без істотних опадів, температура вночі 0...+2 градуси, вдень +4...+6 градусів.

У Сваляві вночі мокрий сніг з дощем, вдень дощ, температура вночі 0...+2 градуси, вдень +6...+8 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки в Чернігівській і Сумській областях невеликий мокрий сніг з дощем, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...+2 градуси, вдень +1...+6 градусів, у Чернігівській і Сумській областях -2...+3 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки в Полтавській області вночі невеликий мокрий сніг з дощем, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...+2 градуси, вдень +1...+8 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки в Харківській і Донецькій областях невеликий мокрий сніг з дощем, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+6 градусів, удень +2...+9 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки в Херсонській та Запорізькій областях вдень дощ, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+6 градусів, вдень +4...+11 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень дощ, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+7 градусів, удень +8...+13 градусів.

У Ялті вночі без істотних опадів, вдень дощ. Температура вночі +7...+9 градусів, удень +11...+13 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram