ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліцію Одеської області очолив екс-голова департаменту кримінального розшуку Нацполіції

Дмитро Головін зайняв посаду після Гіоргі Лорткіпанідзе, який подав у відставку

Поліцію Одеської області очолив екс-голова департаменту кримінального розшуку Нацполіції
Фото: npu.gov.ua

Начальником Головного управління Нацполіції Одеської області став генерал поліції третього рангу Дмитро Головін, інформує відділ комунікації поліції області.

Як повідомляють, Дмитро Валерійович Головін проходить службу в органах внутрішніх справ з листопада 1996 року. За цей час він очолював кримінальний блок поліції Київської області і виконував обов'язки начальника поліції Київської області, а також займав різні посади в поліції Одеського регіону.

У травні 2015 року, як заступник начальника міліції Одеської області, Головін обміняв себе на заручника, якого захопив озброєний пістолетом чоловік у будівлі ТЦ "Новий Привоз" на Пантелеймонівській вулиці. Після переговорів Головін переконав злочинця здатися владі, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, начальник Головного управління Національної поліції Одеської області генерал Гіоргі Лорткіпанідзе подав у відставку 7 листопада.

Тимчасово виконувачем обов'язки начальника ГУ Нацполіції області було призначено майора Вадима Могилу, який з липня обіймає посаду заступника начальника кримінальної поліції регіону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram