ГоловнаСуспільствоЖиття

Держприкордонслужба заборонила в'їзд в Україну двом акторам російського серіалу "Свати"

"Громадяни РФ відмовилися від присутності в суді і покинули територію України".

Держприкордонслужба заборонила в'їзд в Україну двом акторам російського серіалу "Свати"
Фото: inforesist.org

Державна прикордонна служба на три роки заборонила в'їзд в Україну двом російським акторам - Миколі Добриніну і Людмилі Артем'євій.

Про це повідомляють на сайті ДПСУ.

Зазначають, що у вівторок, 8 листопада, на залізничному пункті пропуску "Харків-Пасажирський" під час паспортного контролю пасажирів, які їхали в Москву (Росія), прикордонники перевірили інформацію про можливе порушення акторами українського законодавства.

Перевірку проводили щодо перетину ними державного кордону через нечинні пункти пропуску та перебування на тимчасово окупованих територіях.

"Прикордонники встановили, що такі факти дійсно були. У зв'язку із цим на підставі ст. 204-2 КУпАП проти цих громадян РФ було складено протокол про адміністративне порушення за ст.204-2 КУпАП. Їм було заборонено в'їзд в Україну терміном на три роки. Громадяни РФ відмовилися від присутності в суді і покинули територію України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 6 листопада Держприкордонслужба заборонила в'їзд в Україну російській співачці Крістіні Саркісян, яка виступає під псевдонімом Kristina Si, за гастролі в окупованому Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram