ГоловнаСуспільствоЖиття

На столичній Оболоні двоє чоловіків намагалися продати гранати

Затриманим загрожує до семи років позбавлення волі.

На столичній Оболоні двоє чоловіків намагалися продати гранати

У Києві співробітники Оболонського відділу поліції затримали двох чоловіків 26 і 27 років, які намагалися продати гранати.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Києві.

Зловмисників виявили на Оболонському проспекті. Помітивши правоохоронців, вони спробували втекти, але через кілька хвилин їх затримали.

"Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у них три гранати РГД-5, одну гранату Ф-1 і чотири запали до них. Крім того, експерти вилучили предмет, схожий на ніж", - розповів начальник Оболонського управління поліції Михайло Ніконов.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Обох порушників затримано згідно зі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Також розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу.

Затримані, уродженці Полтавської та Луганської областей, очікують обрання їм запобіжного заходу, перебуваючи в ізоляторі тимчасового утримання. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в одному з відділень служби експрес-доставки в Донецькій області поліцейські затримали 18-річного хлопця, який намагався переслати в Київ гранати, запали і патрони.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram