ГоловнаСуспільствоЖиття

Польську мову тепер можна вивчати безкоштовно Пресс-релиз

Вивчати мову зручно на будь-якому пристрої, незалежно від розміру екрана.

Польську мову тепер можна вивчати безкоштовно

Уже другий рік поспіль в інтернеті працює безкоштовна онлайнова платформа www.polskijazyk.pl, що дозволяє самостійно вчитися і вдосконалювати свої знання, а також ближче знайомитися з історією і культурою Польщі. Нові можливості, які пропонують розробники цього року, - україномовна і мобільна версії платформи. Тепер вивчати мову зручно на будь-якому пристрої, незалежно від розміру екрана. Також оновилися самі курси - додається можливість вивчати мову на рівні B2 - максимально можливий при самостійному вивченні.

Першими ці новинки можуть випробувати користувачі нашого сайту. Починаючи з азів - рівня А1 (для початківців) - вони можуть дійти до B1 і B2 (впевнений користувач), при яких можуть здавати офіційний мовний іспит на отримання сертифіката.

Над методичною частиною платформи polskijazyk.pl працювали провідні фахівці-філологи з багаторічним досвідом навчання польської мови іноземців. Унікальність платформи в тому, що вона створена спеціально для людей, які говорять по-українськи або по-російськи, з урахуванням усіх мовних особливостей.

На думку авторів проекту, ця онлайнова платформа допоможе жителям України краще пізнати власну мову, познайомитися з польською культурою, а також буде корисна молодим людям, які збираються вчитися або працювати в Польщі.

Почати вивчати польську мову безкоштовно можна прямо зараз, зареєструвавшись на сайті www.polskijazyk.pl.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram