ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція не знайшла підстав затримати сина нардепа Молотка

Винуватця ДТП можуть узяти під варту після експертиз.

Поліція не знайшла підстав затримати сина нардепа Молотка

Поліція не знайшла підстав затримати 28-річного сина народного депутата Ігоря Молотка, який скоїв ДТП на проспекті Перемоги в Києві і намагався втекти від правоохоронців.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив керівник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко.

"Ті обставини, які були встановлені на той час, і ступінь тілесних ушкоджень, які були заподіяні, згідно з чинним Кримінально-процесуальним кодексом не давали слідчому можливості прийняти рішення про затримання за 208-ю статтею", - сказав він.

За словами Крищенка, буде проведено експертизи про ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, які отримали потерпілі, і вже потім прийматимуть рішення про запобіжний захід.

Керівник столичної міліції додав, що за результатами огляду лікар надав довідку про наявність у винуватця ДТП ознак алкогольного сп'яніння.

"Проходити тест на драггері і здавати аналізи для встановлення алкогольного сп'яніння він відмовився, але є довідка лікаря, який після огляду встановив у нього ознаки алкогольного сп'яніння", - зауважив він.

Нагадаємо, вночі 6 листопада в Києві син народного депутата Ігоря Молотка протаранив авто патрульної поліції і автомобіль Daewoo Matiz. В результаті аварії постраждали чотири людини, які були в Daewoo. Двоє постраждалих були доставлені у відділення нейрохірургії, а ще двоє відбулися легкими травмами.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху), санкція за якою передбачає до трьох років обмеження волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram