ГоловнаСуспільствоПодії

У нічному клубі Маріуполя зарізали чоловіка

Поліція шукає злочинців.

У нічному клубі Маріуполя зарізали чоловіка
Фото: http://gorodkerch.com

Уночі в одному з нічних клубів Маріуполя стався конфлікт, який переріс у різанину. В результаті один чоловік загинув, ще одного госпіталізували у важкому стані.

Про це повідомляють на сайті Нацполіції.

"Встановлено, що місцевий житель 1979 року народження помер на місці від ножових поранень. Його 37-річного товариша виявили лежачим неподалік також зі слідами ударів ножем. Третій учасник конфлікту зник. Його місце перебування було встановлено", - повідомили в поліції.

Чоловік розповів, що разом із друзями повертався із закладу, коли назустріч їм вийшла компанія невідомих. Виникла суперечка, яка переросла в конфлікт. Потім один із чоловіків дістав ніж.

Поліцейські обстежили місце злочину, опитали ймовірних свідків і очевидців, а також жителів прилеглих будинків. На затримання злочинців орієнтовані наряди, задіяні на забезпечення громадської безпеки, а також екіпажі патрульних.

"Сьогодні за 20 км від Маріуполя йде війна. Терористи розстрілюють мирні пасовиська, вбивають людей, а в нас у місті в 03:50 громадяни розважаються в нічних клубах. Результат - чоловік 1979 року народження був убитий, другий у важкому стані в лікарні. Заробляючи сотні тисяч прибутку у вихідні власники забувають про те, що йде війна, поліція працює з надривом. Окрім своїх прямих функцій, правоохоронці забезпечують тут, у зоні АТО, цілодобову охорону стратегічно важливих об'єктів, що підтримують життєдіяльність міст і населених пунктів Донецької області. Необхідно дотримуватися правил, обов'язкових для порятунку життя", - прокоментував подію начальник обласного управління поліції В'ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, раніше в Маріуполі в товарному вагоні знайшли мішок з патронами і тротиловими шашками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram