ГоловнаСуспільствоЖиття

Невідомі облили Сакварелідзе зеленкою в Харкові

У Харкові невідомі облили зеленкою колишнього заступника генерального прокурора Давида Сакварелідзе.

Про це повідомив голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі в Фейсбуці.

"Давиду Сакварелідзе після виступу перед студентами в Харкові, на вулиці, виплеснули в обличчя зеленку. Мабуть, "тітушки" обожнюють Halloween. Варто все ж боротися, щоб в Halloween не перетворилися всі 365 днів у році", - написав він.

Сам Сакварелідзе заявив, що такими витівками його не злякати і опублікував своє фото після нападу.

Фото: facebook.com/davit.sakvarelidze

"Господарі харківських "тітушок" наївно вважають, що таким чином можна зупинити і закрити рот мені і таким, як я! Напевно, вони хотіли показати, хто тут головний і на чию територію не варто сунутися. Хочу їх розчарувати: так просто ми не здаємося. Нас такими витівками не залякати! Таких, як я, в Україні мільйони", - написав він у Фейсбуці.

"Я розумію, що вони звикли діяти вуличними хуліганськими методами і саме завдяки ним тимчасово прийшли до влади. Але впевнений, що український народ незабаром змиє цих недалекоглядних діячів, відправивши їх на політичний смітник, як і я зараз змиваю цю зеленку, попутно збираючись на ефір, де продовжу говорити правду про чинну владу, як робив це досі. Наша боротьба тільки починається!", - додав Сакварелідзе.

Нагадаємо, колишні заступники генпрокурора Давид Сакварелідзе і Віталій Касько, а також народний депутат Віктор Чумак вирішили створити політичну партію "Хвиля", яка намірилася "змити корупцію" в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram