ГоловнаСуспільствоПодії

Конфлікт у столичному кафе закінчився масовою бійкою і стріляниною

Поліція затримала вісьмох людей, двоє поранені.

Конфлікт у столичному кафе закінчився масовою бійкою і стріляниною
Фото: kyiv.npu.gov.ua

В одному з кафе в Солом'янському районі Києва стався конфлікт між відвідувачами, який переріс у масову бійку зі стріляниною з травматичної зброї.

Про це повідомляють на сайті столичної поліції.

Увечері 24 жовтня в чергову частину Солом'янського райуправління поліції надійшло повідомлення про бійку та стрілянину на вулиці Клименка. Пізніше надійшла інформація від лікарів про те, що в лікарню доставили двох чоловіків з пораненнями в живіт. Попередньо - з травматичної зброї.

"Слідчі допитали потерпілих. Вони повідомили, що до них на вулиці підійшли незнайомі чоловіки, зав'язалася розмова, яка переросла в бійку. Кожна зі сторін покликала на допомогу друзів. Конфлікт завершився пострілами з травматичної зброї", - йдеться в повідомленні.

Патрульні доставили в управління поліції вісьмох чоловіків. У них вилучили телескопічну палицю, речовину, схожу на марихуану, і травматичний пістолет.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу.

"На цей момент потерпілі відмовилися від офіційних заяв про завдання їм тілесних ушкоджень і не мають ні до кого претензій", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, в п'ятницю на території Святошинського району в інженерної групи "Азов" виник конфлікт із представниками заводу АТЕК.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram