ГоловнаСуспільствоВійна

Військові показали наслідки обстрілу Зайцевого

Житловий будинок знищено повністю, жителі залишилися під відкритим небом.

Штаб АТО оприлюднив фотографії наслідків обстрілу бойовиками Зайцевого в неділю, 23 жовтня.

прес-центр штабу АТО
прес-центр штабу АТО

"Район населеного пункту Зайцеве, який розташований неподалік від міста Горлівка, є сьогодні однією з гарячих точок конфлікту на Донбасі, обстрілами тут нікого не здивуєш. Як кажуть, тут прилітає досить часто. Не стало винятком і 23 жовтня. Ворог, як завжди, стріляв по українських військових з різного озброєння: мінометів різних калібрів, гранатометів і ручних протитанкових гранатометів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї. Не зрадив він своїм "звичкам" і в цей раз - пальнули разок з 120-мм міномета і по житловому сектору Зайцеве", - йдеться в повідомленні.

У результаті обстрілу повністю знищено житловий будинок. На щастя, жителі цього двору пошкоджень не отримали, проте залишилися під відкритим небом.

"Військовослужбовці української сторони СЦКК, які сьогодні, 24 жовтня, прибули на місце події, цей випадок порушення режиму припинення вогню і використання бойовиками НЗФ забороненого Мінськими домовленостями озброєння, ретельно задокументували і передали матеріали фотофіксації представникам спеціальної моніторингової місії СММ ОБСЄ в Україні", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, в понеділок з опівночі і до 18:00 на Донбасі зафіксовано 25 випадків відкриття вогню з боку російсько-окупаційних військ по позиціях Збройних Сил України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram