ГоловнаСуспільствоПодії

У Хмельницькому з бійкою зірвали концерт Потапа і Насті

Таким чином активісти висловили протест проти виступу артистів у Росії.

У Хмельницькому з бійкою зірвали концерт Потапа і Насті
Фото: www.vecheerka.ru

У Хмельницькому близько 100 чоловік зірвали концерт Потапа і Насті, влаштувавши біля нічного клубу акцію протесту, яка переросла в бійку.

Про це повідомляється на сайті поліції.

Активісти таким чином виступили проти виступу артистів у Росії. З криками "ганьба" молоді люди облили вхідні двері клубу "кров'ю", закидали їх яйцями, петардами і димовими шашками. Поліцейські спробували закликати протестувальників до порядку, але ті вчинили їм опір.

Фото: Прес-служба поліції

У результаті акція переросла в бійку,  під час якої постраждали двоє патрульних, яким розпорошили в обличчя газ, а також сам нападник, пише місцевий сайт Vsim.ua.

Фото: Vsim.ua

"Учасники акції почали кидати в натовп петарди і димові шашки, один з них витягнув газовий балончик і почав його розпорошувати в обличчя патрульним. Патрульні затримали правопорушника і відвели його в службовий автомобіль", - йдеться в повідомленні.

Фото: Прес-служба поліції

Правоохоронці вирішують питання про внесення до реєстру досудових розслідувань відомостей з ч. 4 ст. 296 (хуліганство). Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Аналогічний інцидент стався в квітні, коли активісти зірвали концерт Потапа і Насті в Луцьку.

Нагадаємо, Служба безпеки заборонила в'їзд на 5 років співачці Наташі Корольовій, уродженці України, яка живе і працює в Російській Федерації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram