ГоловнаСуспільствоВійна

Військові відбили атаку ДРГ бойовиків у Станиці Луганській

Вранці, 20 жовтня, вже зафіксовано кілька обстрілів.

Військові відбили атаку ДРГ бойовиків у Станиці Луганській
Станица Луганская
Фото: facebook.com/iryna.gerashchenko

Сьогодні вночі українські військові відбили наступ диверсійно-розвідувальної групи бойовиків у районі Станиці Луганської.

Про це повідомляють на сайті Луганської військово-цивільної адміністрації.

"Близько 1-ї години ночі ворожа розвідувально-диверсійна група в кількості до 15 осіб перетнула річку Сіверський Донець з боку так званої гори Князя Ігоря та намагалася підійти якомога ближче до захисників Луганщини. Після влучних пострілів наших військових і придушення вогневих точок ворожих диверсантів останні відступили. Сьогоднішня ситуація - наочне підтвердження правильності рішення про залишення під контролем ЗСУ смт Станиця Луганська", - прокоментував ситуацію голова ВЦА Юрій Гарбуз.

За попередніми даними, серед терористів є постраждалі. Втрат серед особового складу оперативно-тактичного угруповання "Луганськ" під час ведення бойових дій за минулу добу не було.

Відзначають, що вже сьогодні вранці бойовики двічі відкривали прицільний вогонь по позиціях військових - з 82-мм мінометів і стрілецької зброї. Під час одного з обстрілів, який тривав понад дві години, бійці АТО були змушені вступити в бойове протистояння з супротивником.

Нагадаємо, українські військові відмовилися відходити від Станиці Луганської через безперервні обстріли з боку бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram