ГоловнаСуспільствоВійна

У Сухумі біля телецентру підірвався соратник "Мотороли", - ЗМІ

За інформацією слідства, вибух стався випадково.

У Сухумі біля телецентру підірвався соратник "Мотороли", - ЗМІ
Фото: EPA/UPG

У столиці невизнаної республіки Абхазія Сухумі на території телецентру стався вибух, у результаті якого загинув громадянин України - соратник убитого ватажка терористів "ДНР" Арсенія Павлова, відомого на прізвисько "Моторола".

Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на джерело в МВС Абхазії.

Як стало відомо, ім'я загиблого - Сергій Торосенко. За словами джерела, правоохоронці розшукують його можливих спільників.

Торосенко приїхав в Абхазію днями, перейшовши кордон з Росією на посту "Псоу". За інформацією слідства, вибух стався випадково, зловмисник ще деякий час залишався притомним. При ньому були рація, а також карти місцевості із зазначенням місця розташування державних установ.

Про можливі мотиви дій Торосенка не повідомляють. Однак відомо, що раніше в Абхазії проходили лікування сепаратисти з "ДНР", в тому числі "Моторола", у якого стався конфлікт із місцевими жителями, який ледве не закінчився перестрілкою.

Нагадаємо, що бойовика "Моторола" підірвали 16 жовтня в ліфті донецького будинку, де він мешкав. У "ДНР" одразу звинуватили в цьому якусь українську диверсійну групу, а ватажок угруповання Олександр Захарченко пригрозив організувати теракти в Житомирі, Харкові, Києві, Дніпропетровську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram