ГоловнаСуспільствоВійна

"Интерфакс": Моторолу підірвали в ліфті в Донецьку

Бойовик отримав несумісні з життям травми.

"Интерфакс": Моторолу підірвали в ліфті в Донецьку
Фото: www.62.ua

Російський "Интерфакс" із посиланням на неназване джерело повідомляє, що бойовика Моторолу (Арсеній Павлов) підірвали в ліфті будинку, де він проживав у Донецьку.

"За попередніми даними, в ліфті будинку, де проживав Арсен Павлов, спрацював саморобний вибуховий пристрій. Сам ополченець, попередньо, перебував у цей момент в епіцентрі вибуху і отримав травми, несумісні з життям", - розповіли агентству.

Загибель бойовика підтвердили і в керівництві терористичної організації "ДНР". "За попередніми даними, Моторола загинув у результаті терористичної роботи української ДРГ. Під час повернення додому в ліфті спрацював дистанційний вибуховий пристрій", - заявили в т.зв. "Міноборони ДНР".

Смерть Мотороли підтвердив у твіттері пропагандист Олександр Коц, який працює на "Комсомольську правду". Він заявив, що разом із Павловим загинув і його охоронець.

Нагадаємо, 5 вересня президент Петро Порошенко пообіцяв притягнути Моторолу до відповідальності за катування і вбивства українських військових. Росіянин Павлов приїхав на Донбас у 2014 році захищати "рускій мір". Він приєднався до банди Ігоря Гіркіна у Слов'янську, а пізніше очолив власний загін "Спарта". Моторола поповнив когорту польових командирів бойовиків, убитих за останні два роки: Павла Дрьомова (Батя) підірвали в грудні 2015 року, Олексія Мозгового розстріляли в травні 2015 року, Євгена Іщенка (Малиш) - в січні 2015 року. У тому самому місяці ліквідували бойовика Олександра Беднова (Бетмен).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram