ГоловнаСуспільствоЖиття

"Повернись живим" почало збирати історії успіху ветеранів АТО

Надіслати їх можна на електронну адресу [email protected].  

"Повернись живим" почало збирати історії успіху ветеранів АТО
Фото: Макс Требухов

Волонтерський рух "Повернись живим" просить ветеранів антитерористичної операції розповісти про своє життя після повернення з фронту.

"Кажуть, війна калічить, але тебе вона зробила сильнішим. Ти повернувся і продовжуєш захищати свою Батьківщину. Ми не знаємо, може, ти почав проект реабілітації ветеранів, а може, ти відкрив свою справу, може, розширив справу, що була до війни і береш на роботу своїх товаришів, які повертаються з війни. Може, ти написав книгу або пишеш пісні або твої фото роботи змінюють світ. Ми наразі не знаємо, як ти змінюєш світ. Але ми впевнені, що країна має знати кожного Героя, навіть якщо ти себе таким не відчуваєш. Поділися з нами своєю історією. Може, саме твій приклад надихне інших хлопців і покаже, що життя після війни може бути не менш почесним, ніж сама війна", - йдеться в  заяві організації.

Надсилати історії можна на електронну адресу [email protected].

"Повернись живим" надає волонтерську допомогу силам АТО, спеціалізується на купівлі спеціального військового обладнання (тепловізори, прилади нічного бачення, далекоміри, рації), впровадженні системних програмних рішень (тактичний програмно-апаратний комплекс керування артилерійським вогнем ГІС «АРТА», розрахунково-графічний комплекс «Броня» для танкових підрозділів), проведенні навчальних програм для саперів.

Реквізити та контакти - у фейсбуці руху.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram