ГоловнаСуспільствоПодії

У Вінницькій області на одній ділянці дороги сталося дві великих ДТП

У першому випадку автобус врізався у військовий тягач, у другому - зіткнулися два ВАЗи.

11 осіб отримали травми в суботу вранці через зіткнення автобуса з військовим тягачем у Вінницькій області, шестеро з них були госпіталізовані. Про це повідомила прес-служба вінницької обласної поліції.

Аварія сталася близько 6:30 на трасі Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам'янка на території Гайсинського району біля села Митків.

49-річний водій автобуса "Мерседес" зіткнувся з військовим тягачем МАЗ 357, який стояв на узбіччі дороги. В автобусі на момент ДТП перебувало 27 осіб: 2 водії і 25 пасажирів. Він їхав з Івано-Франківська до Умані. В результаті аварії 11 людей віком від 49 до 61 року, жителі Івано-Франківської області, з травмами різного ступеня тяжкості були доставлені до Гайсинської районної лікарні. Шістьох з них, в тому числі обох водіїв, госпіталізували.

У п'ятницю вдень у Гайсинському районі, всього за 10 кілометрів від повороту на Митків, сталася ще одна велика аварія. Біля села Тарасівка зіткнулися ВАЗ-2104 і ВАЗ-2109. На місці події загинула 74-річна пасажирка "четвірки", а в лікарні - 64-річна пасажирка та 34-річний водій "дев'ятки". Ще двоє людей госпіталізовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram