ГоловнаСуспільствоПодії

Одна людина померла і 7 госпіталізовано через отруєння сурогатним алкоголем у Дніпропетровській області

Всі постраждалі придбали горілку у місцевого жителя, який купив сурогат з рук в Запоріжжі на ринку.

Одна людина померла і 7 госпіталізовано через отруєння сурогатним алкоголем у Дніпропетровській області

У Дніпропетровській області від отруєння фальсифікованою горілкою померла одна людина і 7 госпіталізовано, інформує відділ комунікації обласного управління поліції.

Правоохоронці смт Томаківка Нікопольського району встановили, що всі постраждалі придбали алкогольні напої у місцевого жителя. Той, у свою чергу, купив неякісний сурогат з рук в Запоріжжі на ринку. Частину алкоголю він продав односельцям, а частиною розраховувався з робітниками по господарству.

У поліції повідомили, що перший потерпілий, 57-річний житель Томаківського району, був доставлений в районну лікарню 6 жовтня близько опівночі з попереднім діагнозом "загострення хронічного холециститу-панкреатиту". О 8:30 він помер в реанімації. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті стало отруєння невстановленою речовиною.

"При поступленні чоловіка в лікарню у нього йшла кров з рота, носа і вух. Вона не згорнулася, тому потерпілий втратив багато крові", - наголошується в повідомленні.

Працівники поліції з'ясували, що 6 та 7 жовтня було госпіталізовано 7 жителів с. Катещино Томаківського району з попереднім діагнозом "отруєння сурогатами алкоголю". Поліція встановила, що всі постраждалі особи придбали алкогольні напої у місцевого жителя.

Раніше повідомлялося, що вісім жителів Запорізької області отруїлися сурогатним алкоголем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram